Website op maat

Huisstijl

Heeft u een website nodig voor uw bedrijf of misschien voor uzelf? Ook dan kunnen wij u helpen. Voor een vaste lage prijs maken wij voor u een website op maat. Wij zorgen er niet alleen voor dat de website een vlotte en mooie uitstraling heeft, wij zorgen er ook voor dat hij netjes aansluit op de huisstijl van uw bedrijf. Naast het uiterlijk wij er dan ook voor dat hij goed wordt weergeven op ieder device, dat hij goed vindbaar is op Google en dat u zelf de gehele website kunt onderhouden.

Website op basis van uw huisstijl

Content Management Systeem

Wij maken uw website gebaseerd op een Content Management Systeem. Een Content Management Systeem zorgt ervoor dat de website op een veilige en eenvoudige manier te beheren en te onderhouden is. Met deze CMS kunt u nadat de website gemaakt is, de website volledig beheren en alle tekst en foto's zelf aanpassen zonder enige moeite. Hierdoor hoeft u geen verstand te hebben van moeilijke programmeertalen en kunt u alles zelf eenvoudig aanpassen.

Content Management Systeem

Bestaande website

Bent u al in het bezit van een website, maar bent u niet tevreden met het uiterlijk hiervan? Of beschikt u al over een website, maar heeft u nog geen Content Management Systeem? Ook dan kunt u bij ons terecht! Wij kunnen uw website renoveren zodat deze niet alleen weer strak en helemaal bij de tijd is, maar dat hij ook veilig en eenvoudig te beheren is zonder enige kennis van moeilijke programmeertalen.

Nieuw leven

Afspraak maken

Bent u geïnteresseerd in een website? Of wilt u uw website laten renoveren? Maak dan gerust even een afspraak! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

afspraak maken

Meld u aan voor de nieuwsbrief!