Overige apparaten

Televisie

Gaat uw tv niet meer aan of mist u ineens een aantal zenders? Of wilt u juist meer informatie over het opnemen van programma's, het terugkijken van programma's of andere instellingen van uw tv? Dan bent u bij IT Hulp Westland aan het juiste adres! Er zijn bij ons geen geheimen als het gaat om het installeren van Tv's.

Televisie problemen

Printer

Werkt uw printer niet meer of geeft hij ineens een onbekende melding. Dit zijn vaak problemen die precies op het verkeerde moment optreden. Daarom helpen wij u graag met het repareren of installeren van uw printer. Wij leggen dan ook gelijk uit waarom de printer niet meer werkte en wat er gedaan kan worden om het probleem op te lossen.

Printer problemen

Router

Er is niets vervelender dan wanneer u thuis geen internet heeft. Helemaal als u het nodig heeft voor uw werk. Vaak ligt het probleem dan bij de router of bij het modem. Heeft u verouderde software op uw modem/router staan? Heeft uw router/modem een actieve verbinding met het internet? Of is uw router/modem gewoon simpelweg defect? Samen met u kijken we naar het probleem en leggen we u uit waar het probleem zich precies bevindt en hoe u dit volgende keer kunt aanpakken.

Internet problemen

Afspraak maken

Heeft u geen internet? Missen er zenders op uw televisie? Werkt uw printer niet meer? Of heeft u een ander probleem? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

afspraak maken

Meld u aan voor de nieuwsbrief!