Over IT Hulp Westland

Wie/wat is IT Hulp Westland?

IT Hulp Westland (zeg ie-tee hulp Westland) helpt al sinds 2015 met verschillende ICT gerelateerde problemen. In tegenstelling tot andere bedrijven komen wij graag even bij u langs om de problemen bij u thuis op te lossen. Het is voor ons erg belangrijk dat u als klant goed geholpen wordt tijdens de afspraak. Wij gaan dan ook niet weg voordat al uw vragen zijn beantwoord. Daarom handelen wij ook met het no-cure, no-pay beleid. Mochten wij om een of andere reden het probleem niet kunnen oplossen, dan kost het u niets.

IT Hulp Westland

Waar kunnen wij u bij helpen?

Voor ons is geen enkel probleem te vreemd of complex. Heeft u een trage computer, een barst in het scherm van uw iPhone of een harde schijf die het niet meer doet. Wij helpen u graag! Naast dat wij de ICT-problemen verhelpen, kunt u ons ook inschakelen voor informatie, of installatie van verschillende programma's of apparaten. Heeft u een probleem waar u zelf niet uitkomt? Maak dan hier even een afspraak. Of bel ons via 06 - 287 98 679

Computer hulp

IT Hulp Westland gaat verder

Wij hebben niet alleen verstand van de programma's die op uw computer draaien, maar ook van de componenten in uw computer of laptop zelf. Daarom zijn wij ook niet bang om de computer of laptop even open te schroeven om te kijken of er iets aan de binnenkant mankeert. Niet alle problemen zijn namelijk vanaf de buitenkant zichtbaar.

Hardware problemen

Afspraak maken

Loopt uw computer steeds vast? Ontvangt u geen Wifi meer? Gaat uw computer niet meer aan? Of heeft u een ander probleem? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

afspraak maken

Meld u aan voor de nieuwsbrief!