Mobiele apparaten

Instellen van uw mobiele apparaten

U heeft net een nieuw device gekocht met iOS (iPhone) of Android, maar u heeft moeite met het installeren en aansluiten hiervan. Toch zou u hem het liefst zo snel mogelijk gebruiken. Wij help u graag om uw tablet of smartphone geheel te installeren zodat u er daarna gelijk mee aan de slag kunt.

Smartphone Instellen

Scherm reparatie

Er is niets vervelender dan wanneer uw smartphone niet meer opstart of een barst in het scherm heeft. Terwijl een smartphone tegenwoordig steeds belangrijker is, en bijna onmisbaar in het dagelijks leven. Daarom helpen wij u graag met het repareren van uw smartphone. Mocht het probleem te groot of complex zijn, dan nemen we uw smartphone even mee om er rustig naar te kijken met de juiste apparatuur.

Hardware vervangen

Internet uw mobiele apparaat werkt niet?

Wanneer het internet op uw smartphone of tablet het even niet doet is dat natuurlijk erg vervelend. Dit probleem kan meerdere oorzaken hebben. Bent u door uw internet bundel heen? Heeft u uw wifi thuis goed geconfigureerd? Zit er misschien een virus op uw device? Wij kijken graag samen met u naar het probleem om hiervoor een oplossing te zoeken. Hiermee verhelpen we niet alleen het probleem, maar weet u misschien in de toekomst zelf ook hoe u dit probleem kunt oplossen.

Wifi op smartphone

Mobiele apparaten opschonen

Is uw smartphone of tablet ineens een stuk trager geworden? Het zou kunnen dat u dan een virus op uw smartphone heeft. Ook is een mogelijke oorzaak hiervan dat u te veel applicaties op uw telefoon heeft geïnstalleerd. Wij kunnen u helpen uw smartphone weer wat sneller te maken door hem volledig op te schonen. Bij oude smartphones kan het ook zo zijn dat de smartphone simpelweg te oud is voor de applicaties die u erop heeft staan.

Smartphone opschonen

Smartwatch

Heeft u sinds kort een smartwatch, maar weet u niet hoe u deze verbindt met uw smartphone of tablet? Geen paniek! Naast dat we verstand hebben van smartphones en computers, helpen we u ook graag met het installeren en het koppelen van de smartwatch. Op de smartwatch kunt u niet alleen de tijd in de gaten houden, dit apparaat is tot nog veel meer in staat! Wij zorgen er niet alleen voor dat alle functies beschikbaar zijn, wij helpen u ook graag met het gebruik maken van deze functionaliteiten.

Smartwatch instellen

Afspraak maken

Loopt uw smartphone steeds vast? Ontvangt u geen Wifi meer? Gaat uw tablet niet meer aan? Of heeft u een ander probleem? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

afspraak maken

Meld u aan voor de nieuwsbrief!