Computer problemen

Problemen voorkomen

Het voorkomen van de problemen is altijd beter dan problemen verhelpen. Toch is het vaak het geval dat er pas actie wordt genomen als het al te laat is. Daarom geven wij tijdens de afspraak ook altijd het beste advies om deze problemen in de toekomst te voorkomen. Daarom is het ook handig om eens in de zoveel tijd even een back up te maken van uw dierbare bestanden of foto's. Deze zijn namelijk niet eenvoudig meer terug te halen als deze eenmaal verwijderd zijn.

Computer problemen

Hardware vervangen

Heeft u problemen met de hardware van uw computer? Is er een harde schijf kapot of een videokaart? IT Hulp Westland is ook gespecialiseerd in het vervangen van de hardware van uw computer. Voor de reparatie van uw computer nemen we hem even mee, en kijken we waar het probleem zich precies bevindt. Als dit geconstateerd is vervangen wij (waar nodig) de hardware en krijgt u uw computer weer terug.

Hardware vervangen

Hulp op afstand

Mocht u even geen tijd hebben om een afspraak in te plannen. Geen paniek! In sommige gevallen kunnen wij ook even op afstand naar uw computer kijken. Wij maken dan gebruik van TeamViewer om uw computer of laptop te analyseren. Heeft u nog geen TeamViewer? Klik dan hier om de software te downloaden. Bent u geïnteresseerd in een afspraak op afstand? Bel ons dan even op 06 - 287 98 679 of klik hier om een afspraak te maken.

Hulp op afstand

Computer opschonen

Heeft u last van spam op uw computer of laptop? Of is uw computer of laptop in één keer erg langzaam geworden? Dan is er misschien sprake van een virus. Een virus kan veel schade aanrichten op uw computer en het is daarom ook belangrijk dat deze snel weer verwijderd wordt. Wij kunnen u daarbij helpen en uw computer helemaal opschonen. Vaak is het ook handig om programma's die u niet vaak gebruikt te verwijderen. Deze nemen namelijk onnodig ruimte in op uw computer en misschien zit het virus wel in een van deze programma's verstopt.

Computer opschonen

Afspraak maken

Loopt uw computer steeds vast? Ontvangt u geen Wifi meer? Gaat uw computer niet meer aan? Of heeft u een ander probleem? Maak dan snel een afspraak! Bel 06 - 287 98 679, of klik hier om via de website een afspraak te maken!

afspraak maken

Meld u aan voor de nieuwsbrief!